Contact

Complete service bij verkoop en verhuur vastgoed

Huurder of verhuurder? Uw pand verkopen? Of krijgt u te maken met huurgeschillen? Wij bieden een totaalservice voor alle vastgoed aan particulieren en bedrijven.

  • Plaatsbeschrijvingen
  • Juridisch advies
  • Klusjes
  • Schoonmaak

  Adres

Laurierstraat 47
9052 Zwijnaarde


  Telefoon

+32 (0)485 14 88 25


info@huis-raad.be


   

Ons Team

Fréderique Dequae

Zaakvoerder - Plaatsbeschrijvingen - vastgoedexpert
frederique@huis-raad.be

Fréderique studeerde bedrijfsmanagement-rechtspraktijk en is actief in de vastgoedwereld sinds 2010. Hij begon zijn carrière in een van de grotere vastgoedkantoren in Gent op de dienst verhuur en later rentmeesterschap. Sinds 2014 startte hij met het opmaken van plaatsbeschrijvingen en richtte deze zaak op.

Nathalie Van den Berghe

Plaatsbeschrijvingen - vastgoedexpert - EPC
nathalie@huis-raad.be

Nathalie heeft een opleiding vastgoed gevolgd en begon haar carrière als leerkracht aan de middelbare school. Zij is een tijdje actief geweest als makelaar-stagiaire bij een immokantoor in Zottegem en het sociaal verhuurkantoor in Herzele. Sinds 2011 maakt Nathalie op regelmatige basis plaatsbeschrijvingen, waardoor zij een waardevolle toevoeging is aan het team.

Nathalie Van den Berghe

Gwendolyn Bussens

Plaatsbeschrijvingen - vastgoedexpert
gwendolyn@huis-raad.be

Gwendolyn heeft een economische opleiding gevolgd en werkt in de zorgsector. Sinds 2018 kwam ze bij huis-raad.be terecht tijdens haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Haar leergierigheid en motivatie leidde tot een vlotte inlijving bij het team.

Gwendolyn Bussens

Contacteer ons