Schoonmaak

Een hele woning of ander pand schoonmaken vergt heel wat tijd en energie. Klop je bij een schoonmaakfirma aan, dan krijg je vaak met lange wachtlijsten te maken. Of het bedrijf in kwestie werkt alleen op regelmatige basis. Daarom past een poetsdienst ook perfect in ons dienstenpakket.

 

Schoonmaak van vastgoed

Eigenlijk zijn er drie situaties waarin vastgoed om een grote schoonmaakbeurt vraagt.

Bij (weder) verhuur

Vaak gebeurt het dat een vertrekkende bewoner een pand niet netjes achterlaat wanneer (opnieuw) wordt verhuurd. Er werd niet of niet grondig gepoetst, er is materiaal achtergebleven, ... Wij zorgen ervoor dat uw pand leeg en kraaknet kan worden afgegeven aan de nieuwe huurder. Een huurder die een proper en grondig gepoetst pand krijgt bij aanvang huur, zal ook meer geneigd zijn om het pand een grondige schoonmaakbeurt te geven bij vertrek.

Bij verkoop

Veel vastgoedmakelaars doen beroep op een vastgoedstylist om een pand mooi te kunnen presenteren in advertenties of aan bezoekers. Het is dan ook noodzakelijk dat een pand er kraaknet bij ligt. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers of uw vastgoedstylist een kraaknet pand te zien krijgen. Ook als je uit de hand verkoopt blijft dit een belangrijke gegeven. We weten allemaal dat een goed schoongemaakt pand aantrekkelijker is en dus beter verkoopt Het oog wil immers ook wat.

Bij verbouwingen

Je hebt vast al verbouwingen meegemaakt. Wij hoeven je dan ook niet te vertellen dat dit vaak enorm bevuilend is voor een pand. Overal ligt stof, vaak blijft er nog wat bouwafval liggen, ... Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer piekfijn uitziet. Wij brengen het achtergebleven materiaal netjes naar het containerpark en zorgen voor een grondige schoonmaak van uw pand.

Onze poetsdienst: manueel en met zorg voor uw eigendom

Onze schoonmaak service specialiseert zich in de eenmalige schoonmaak van leegstaande panden. Zowel na een verhuis, bij leegstand tussen twee huurders, na een verbouwing of renovatie als bij verkoop verzorgen wij met plezier de schoonmaak van je eigendom.

Wij garanderen een kraaknet pand dankzij een grondige aanpak tot in de kleinste hoekjes. Poetsen wordt vaak onderschat, maar wij beheersen de knepen van het vak om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Met de juiste mankracht en kwalitatieve producten. Onze werkwijze? Poetsen zoals u dat thuis doet, zonder industriële machines of zwaar bijtende producten. Zo zijn we zeker dat er geen vuil achterblijft.

Wij brengen onze eigen schoonmaak producten en ander materiaal mee. Je hoeft zelf nergens in te voorzien. Wij beschikken over de gebruikelijke zaken zoals borstels, een stofzuiger, sponzen, emmers, poetsdoeken, ... maar ook over een degelijke hogedrukreiniger en een stoomreiniger. Terrassen en paden zijn dus geen probleem. Ook de binnenkant van je radiatoren kunnen een grote schoonmaak ondergaan. Daarnaast maken wij vooral gebruik van kwalitatieve producten van o.a. HG en Dipp.

Wat kost het?

In de meeste gevallen werken wij aan een competitief uurtarief. Voor grotere schoonmaak opdrachten kan steeds een voordelige offerte worden voorgelegd. Wij werken steeds op maat en volgens jouw wensen.

Kortom

Je woning is een puinhoop na een verhuis of een verbouwing. Geen paniek, dankzij onze goede zorgen ziet alles er weer piekfijn uit. In een handomdraai!

Maak nu een afspraak